PÅ HUR MÅNGA STÄLLEN FINNS DU?
För ett tag sen slog det mig hur pass lång tid det tar för mig att kolla igenom alla sidor jag brukar hänga på. Det har börjat bli alldeles för många!
Det jag brukar börja med är bloglovin', sen går jag vidare till mailen, bilddagboken och facebook. Sen kollar jag läget på Paradise manga innan jag tillslut slår över till deviantArt och dreglar över snygga teckningar. Sen får vi inte glömma bloggen som jag loggar in på om jag ska skriva något. Och så kanske jag senare tar en titt på We<3It. Allt detta tar väldigt mycket tid och ibland känner jag att jag suttit jättelänge vid datorn utan att ens ha gjort något vettigt. Bara "kollat runt". Det värsta är att jag inte känner att jag kan dumpa en enda av sidorna/kontona. Jag följer dem slaviskt!

På hur många ställen finns du?

KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
Candy skriver...

Min blogg + vanliga wordpress, Facebook, Bloglovin, deviantART, flickr, hotmail, bilddagboken, filmtipset & säkert någon som jag glömt men kollar väldigt sällan. :P kollar iofs Bilddagboken sällan också, men det är ju ett rätt så klassiskt ställe så man minns ändå att man är med där. Tycker ibland det är jobbigt att finnas på så många ställen, men samtidigt viktigt & kul om man vill sprida sin konst + socialisera med folk man kanske inte träffat annars/har svårt att hinna träffa.

Datum: 2011-04-27 Tid: 00:40:39
URL: http://www.eye-candy.se
Ells skriver...

Jag tror nog att det är så för alla. Man faller så lätt in det. Men det värsta är nog när man "bara" ska kolla in bloggarna man läser vilket är 20-30 stycken och sedan råkar gå in på DevinantArt och och plötsligt har man suttit framför datorn i fyra timmar.

Datum: 2011-04-27 Tid: 13:25:46
URL: http://jademysteries.blogg.se/
Tokyo - Love skriver...

Jag förstår precis, man 'slösar' bort timtals på ingenting.. men jag brukar bara kolla facebook, bloglovin', min blogg och så ett par bloggar som inte finns på bloglovin'/jag inte prenumererar på. Hotmail och FB har jag ju i mobilen, så det kollas kontinuerligt under dagen.

Datum: 2011-04-28 Tid: 11:06:38
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
TikkTakk skriver...

Haha, du går in på nästan exakt samma saker som mig xD

Datum: 2011-04-28 Tid: 11:55:20
URL: http://tikktakk.blogg.se/
RonjaZorina - Digitala illustrationer skriver...

Hmm.. I mitt bokmärkesfält finns Facebook, bilddagboken, hamsterpaj, min blogg, hotmail, youtube (med alla man följer där!) och de bloggarna jag läser..Då räknar jag inte in alla de sidor som jag bara besöker sporadiskt.. Typ DeviantArt, modellbilder med mera...

Verkligen sjukt mycket och det värsta är att jag bara kan lösenordet till typ hälften!Jag tar alltid "spara mitt lösenord på datorn" och loggar in automatiskt, så varje gång jag formaterar min dator måste jag återställa alla lösenord... xD

Datum: 2011-04-29 Tid: 22:12:08
URL: http://ronjazorina.blogg.se/
Annica skriver...

SVAR TILL CANDY: Jag håller med! Det är riktigt praktiskt och kul att kunna få ut budskap och åsikter på så många sätt! Men jag själv märker ofta att jag gör mer ovettigt och onödigt framför datorn än vettigt och nödvändigt:S

Datum: 2011-04-30 Tid: 14:34:08
URL: http://mangaandart.blogg.se/
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback