MOBILSURF FÖR FÖRSTA GÅNGEN


Okej, det här är bara ett testinlägg. Jag sitter här med min nya telefon o försöker lära mig det här med att surfa i mobilen. Helt sjukt fascinerande för en sån som mig som inte är ett dugg van vid att kunna syssla med sånt här i telefonen. Det kanske inte hörs utåt men i mitt huvud kan jag inte låta bli att utbrista "aaah", "åååh", "näääh?" och "wow!" om vart annat. Skratta om ni vill!:) Nu ska jag iallafall sätta igång tv-spelet o koka en kopp te.

SONY ERICSSON T707


Jag köpte mobilen idag. De där jävla telefonförsäljarna är sjukt duktiga på det de gör, jag hade inte en chans att stå emot.
Och vet ni? Jag har inte ens provat den än! Varför? För att jag inte törs försöka öppna batteri- och simkortsluckan! Jag har försökt men det känns verkligen som om jag kommer att ha sönder den. Tänker gå med den till butiken imorgon och be att de visar mig hur man gör så får de ha sönder den i mitt ställe. :P Jag vill vara helt säker på att jag gör rätt!


Jag kan inte säga att jag är nöjd med den än eftersom jag inte provat den ännu, men det känns bra. Det var välbehövligt. Upptäckte ännu ett problem med min gamla som dykt upp just idag och det är att den verkar ha allvarliga problem med att ta emot usb-kabeln. Den stänger av sig flera gånger innan den fattar vad den ska göra. Men det kan ju vara kabelns fel också, typiskt eftersom det inte följde med en med den nya telefonen (dåligt!).

NÅGOT PÅ GÅNG


Och jag tror jag vet hur jag vill ha det... Kanske. Men här är iallafall en bild som ska finnas med i slutresultatet. Skiss till vänster och ej färglagd bild till höger. Och ja, bilden ska luta lite till vänster.
Är inte säker på hur nöjd jag är med den här bilden än så länge men jag är ofta lite för lat för att ändra på saker som jag egentligen inte är nöjd med. T ex så tycker jag att hans hår är lite för långt och lite klumpigt i konturerna. Dessutom gillar jag inte knäppningen på skjortan, det borde vara färre knappar.
Någon som har tips på vad mer jag skulle kunna ändra på eller lägga till på den här bilden?

BORDE TVÄTTAT TIDIGARE


... För nu är det illa. Nästan alla tröjor är i tvätten och värre är det med strumporna.  Har haft tvättid flera gånger men jag skjuter fram den hela tiden för att jag inte tycker att jag har tid. Men nu har jag dragit ut på det alldeles för länge. Kan inte tvätta förrän torsdag kväll. Jag får slänga lite strumpor och någon tröja i badkaret och sätta mig och gno.Sista rena strumporna!! Med späckhuggare (eller nåt) och fiskar på.
Vet inte vad jag tänkte när jag köpte de här. Jag hade väl en idé om att de var söta.


VECKANS BLOGG
I won!

Tusen tack Josefin och alla som röstade på mig!


BARA MÄNNISKANS KLAGAN HÖRSFrån balkongen... Snart försvinner säkert garagen helt bakom snömassorna.Det är lite spännande. Men så blir jag arg och  ledsen när jag vet att det finns många djur som lider av det här kaoset, både alla vilda som fryser och får svårt att hitta mat och de som klämts ihjäl när tak har rasat in i ladugårdar och andra byggnader med djur i. Hallå!? Ett tak rasade in i en lokal där en kaninutställning skulle äga rum och hamnade över en del av utställningsborden, dvs kaninerna! Och 3000 höns frös ihjäl där ett annat tak rasade in! Fy fans helvete. Typiskt mig att skita i människorna och oroa mig för alla andra levande varelser istället.

SKIP BEATSkip Beat vol 1

 


Ren och KyokoBild ur vol 3


Det här är en av flera mangaserier jag läser just nu. Den handlar om Kyoko, en tjej som fostrats hårt under sin uppväxt och som en vacker dag får chansen att flytta ihop med traktens snyggaste och mest eftertraktade kille, Sho Fuwa. Av alla tjejer valde han, hennes barndomsvän och livs kärlek, just henne. Men det hela slutar i ett stort svek när Kyoko av en olyckshändelse får reda på att den enda anledningen till att hon blev tillfrågad var att hon skulle verka som Shos hushållerska. Hon har arbetat hårt med flera olika jobb samtidigt och dessutom suttit uppe varje natt och väntat på Sho, men han har bara tyckt illa om henne hela tiden och utnyttjat henne för att själv ha tid med att jobba sig fram till sin nuvarande karriär som känd artist.
Kyoko tänker se till att hämnas, men det enda sättet att lyckas verkar vara genom att själv ta sig in i nöjesbranschen och bli en ännu större kändis än Sho. Det blir dags för henne att ge sig in i den hårda kampen om ett yrke som är högst eftertraktat och där det finns många som står ivägen för hennes mål. Och Ren Tsugura, en skådespelare som ligger i nivå med Sho, är han ett hot eller ett hopp?

Jag gillar serien hittills. Den är proppfylld med humor och teckningarna är dessutom fina och välarbetade, även om jag till en början tyckte att männen i serien var gigantiska (långa alltså) och "övermanliga". Det kanske är en vane- och smaksak, men det blir hur som helst inte lika extremt längre in i serien.

OCH jag kan säga såhär: jag brukade läsa mycket mer förr. Men sen (för typ ett år sen) började jag bli lite snål, och det trots att jag vet hur värt jag tycker det är att ha böckerna sen när man väl har betalat för dem. Skönt att kunna läsa om dem om och om igen, titta på alla fantastiska teckningar och suga in varenda liten detalj man ser (och sen försöka komma ihåg hur det såg ut när man själv ska försöka teckna något liknande).
Nästa bok jag köper kommer förmodligen vara Death Note vol 4. Har bara kommit så långt med den serien än så länge (-_-)...

Ett bra tips för er som inte är så intresserade av att äga några mangaböcker men gärna vill läsa: De flesta bibliotek har ett bra utbud av mangaserier. Jag lånar gärna på biblioteket när jag ser en mangaserie som jag inte sett förut och som jag är osäker på om jag kommer tycka är värd att köpa. Hallå, är man inte gjord av pengar  (alt. bara är snål, haha) så måste man faktiskt vara säker på vad det är man ska köpa först :) Gillar man boken så är det ju bara att köpa antingen vol 1 som man nyss läst eller köpa vol 2 direkt.

Förresten ska jag försöka bli bättre på att skriva om mangaserier, men det känns som om de serier jag läser är så vanliga att de flesta som är intresserade av manga redan känner till dem och vet vad de handlar om. Well... Jag får göra det så intressant jag kan.

GORILLAZ NYA ALBUM


Var precis inne på Spotify och såg att Gorillaz släpper nytt album den 8 mars! HUR BRA ÄR INTE DET!? Det nya albumet heter Plastic Beach!


I DID IT


Jag kom upp tillslut! Men nu frågar jag mig istället; till vad gick jag upp? Har haft skittråkigt idag och jag väntar otåligt på att Hans ska komma hem. Jag har noll inspiration till allt idag och vad gör man i såna lägen?

TVÅ kort på mig på en och samma dag! Nästa gång det sker är väl om ett halvår eller så. Kameran jag har på mobilen ger bara otydliga foton och den riktiga kameran är knäpp och vill bara sätta fokus och skärpa på allt som är bakom mig. Undrar hur den tänker? Jag orkar inte stå och förklara för den att här är jag, inte där borta. Men den här gången blev det faktiskt rätt. (och då blev det ett badrumsfoto med massa prylar i bakgrunden... Well...)

BARA SOVA


Jag fattar det inte. Varför ska det vara så svårt? Bara att dra av sig täcket och sätta sig upp! Men sängen doftar så gott, är så varm, mina ögonlock så jävla tunga. Jag klarar det bara inte. Jag är irriterande trött fast jag har sovit ordentligt och lagom länge. Det är verkligen plågsamt!
Jag lovar, hade jag inte fått sån värdelös-och-bortkastad-dag-känsla av att ligga i sängen hela dagen så skulle jag lätt göra det!

FALLEN ANGEL - SACRED 2


Det är namnet på det nya spelet som Hans gick och köpte i söndags. Jag har hittills bara spelat det tre gånger i ungefär en timme varje gång. Jag har sjukt svårt att sätta mig in i det för det är så mycket nytt som jag inte förstår mig på. Och så jämför jag allt, ALLT, med Oblivion. I jämförelse så blir det här spelet skittrist! Nåväl, en del spel passar inte alla. Hans är mer än nöjd iallafall och det är ju huvudsaken.

Klicka på bilden om du vill läsa mer om spelet!

HUG


Städning och skissning och matlagning. Det kanske kan sammanfatta min dag. Jag har varken mer eller mindre att tillägga.
Jag håller fortfarande ganska hårt fast vid den där idén med att avsluta det jag en gång påbörjat, så här är en riktigt gammal skiss som blev fixad och färglagd igår.HAPPY VALENTINES DAY


Mja, eftersom det är svårt att önska alla en glad Alla hjärtans dag såhär två dagar efteråt så får jag skriva att jag hoppas att ni hade en fin dag!

Och här kommer en sen hälsning ifrån mig! :PPromarkers, pigment liner, pigment gel ink, PS CS2


RÖSTA PÅ MIG


Josefin Bellini har en "Veckans blogg"-tävling och jag är en av de fem finalisterna!Gillar du min blogg?
Gå in här och rösta på mig! :)

INKÖP


Behövde som sagt nya rosa färger. Använder inte så mycket såna färger men jag kanske skulle börja göra det nu. Köpte dessutom en tjockare Pigment liner och en vit gelpenna... Eh... Ja... Nästan tippex, fast ändå inte. :P


Pigment gel Ink (vit)
Promarker (Lavender, Pastel Pink och Blossom)
Pigment liner 0.2
Blyerts (jag ritar inte med dem, jag äter dem)
Och något helt annat:
Herbalism från Lush