KRYAR PÅ MIG
Är ruskigt sjuk fortfarande men igår lyckades jag ändå gå på 60-års fest (två kompisar som båda fyllde 30) och det var verkligen värt det! Idag känner jag dock att kroppen börjar säga ifrån lite väl mycket så jag tänkte ligga och titta på Sailor Moon hela kvällen (om jag inte klämmer in en film också). Lider brist på idéer när det kommer till anime så det fick bli en klassiker liksom:)
Jag fick 33 fina myggbett på benen igår också så jag har lite att göra medans jag kollar på Sailor Moon:P *kliakliaklia*

SYSKONKÄRLEK
Ibland kan man gå med på att dela med sig av utrymmet.

BRIST PÅ SÖMN OCH EN KITTLANDE HALSJag fick giffel-sug idag och kände att jag ville att hela jorden skulle bestå av gifflar så att jag kunde äta och äta och äta! (Men sen nöjde jag mig med bara några stycken)


Hej hej! Jag börjar bli rätt hopplös på att blogga antar jag. Så himla oinspirerad och lat har jag blivit att jag knappt orkar sitta vid en dator. Jag tecknar lite, läser lite bloggar (men hinner aldrig ikapp... Har ca 200 olästa inlägg just nu), läser några rader på facobook, laddar ner en film... Och sen orkar jag inte sitta och klicka mer.

Just nu är jag iallafall jättesjuk. Jag har hostat så mycket idag att jag nu har jätteont i ryggen och bröstkorgen av ansträngning. Jag var dessutom på ett möte tidigare idag och fick två stora hostattacker så att jag knappt kunde andas och än mindre få fram ett ord. Det kändes lite besvärande att drabbas av när man satt och pratade med någon man inte ens känner! Inte så kul att sitta där och kvävas, tåras och svettas som en galning!:P

Som för att sammanfatta de senaste dagarna så kan jag nämna att jag sett sista Harry Potter-filmen (ja, den var rätt fett bra faktiskt), varit hos psykologen (sista gången för den här sommaren, men det gick jättebra så jag är pepp till nästa gång som blir i september), ätit glass på Smultronstället (kanske inte helt värt priset men fortfarande gott och trevligt), umgåtts med kära vänner (måste göras oftare, oftare!<3) och åkt till Värnamo för att hälsa på en kompis till sambon (blev mycket kortspel och Wii).

Jag känner att jag har sovit alldeles för lite de senaste två veckorna. Ska snart gå och lägga mig och sova ut ordentligt!
Men först; en mysig liten kvällspromenad<3

HERRE PÅ POLARBRÖDSTÄPPAN
Måste affärerna envisas med att ställa uppstoppade renar mitt bland polarbröden? DET ÄR INTE OKEJ! Särskilt inte när renens mule ser ut som om den ruttnat bort och ramlat ner bland brödetX(
Som sagt... Sluta äckla er och ta bort renarna, tack!

U UP THERE?LINK
Fick spelet idag och började spela nästan direkt efter att jag kommit hem från en kompis. Har hunnit spela en timme eller så men nu ligger DSet på laddning en stund innan jag kan spela vidare. Hittills gillar jag spelet jättemycket! (Även om jag tycker att Link är så ful när han är tecknad på det där viset, kan inte rå för det:P) Funderar på att dra igång Rollercoaster Tycoon nu. Blev lite sugen eftersom min bästis satt och spelade det lite grann medans jag var där och det var ett tag sen jag spelade själv!

TRADERA
Vann precis en auktion på tradera och detta är spelet som jag budade på! The Legend of Zelda: Spirit tracks blev tillslut mitt för 250 kronor inkl. frakt. Spelet är helt nytt och fortfarande inplastat så därför blev slutpriset rätt högt! Kan knappt vänta!:)

BYE BYE GAMMAFLY


Det var ingen Kålmal, det var en Gammafly! Missade "kläckningen". Helt plötsligt satt han bara där. Nu har han flugit sin kos:)

OVERLOADED
Lummigt gitarrspel leker i mitt huvud och jag blickar upp... Mot betong. En gräsmatta långt bort vore bra att ha. En vän. Ett framtida liv. Och modet i bröstet.
Vänta bara, säger jag.


(Men så säger jag ju en jävla massa också.)

SOVANDE BAJSKORV
... I ett nät. Krabaten åt som en häst och la sig sen för att "sova" ett tag. Än har han inte tittat ut ur skalet. Med lite hjälp av Bokkei så har jag kunnat gissa mig till att det är en Kålmal. Det är med andra ord ingen vacker färggrann fjäril som väntar utan snarare en brunaktig en med lite annorlunda vingar. Nåväl, tillslut får vi väl se om det stämmer!

BIZARRE STICKERS
Uppenbarligen kan vad som helst förvandlas till något bedårande bara man sätter på ett litet sött smile. Kolla bara dessa röda stickers. Jag som har fobi för allt som har med sjukhus och blod och sprutor att göra tycker att detta är det mest bisarra jag sett i klistermärkesväg. Leende blodpåsar... Leende bloddroppar? Glada piller? Wtf?
Kände mig tvungen att sätta på några av dessa på min telefon bara för att de är så sjuka!

PIMP MY PHONE


Skalet på min  telefon höll på att bli riktigt fult och det blev bara värre och värre för varje dag. Bestämde mig för att bli galen och pimpa nallen som aldrig förr... Och det här är resultatet. Måste erkänna att jag spårade ur lite och jag tror ingen skulle kunna gissa att detta är min telefon:P Men pyssligt var det, ett roligt tidsfördriv!
Jag har endast använt mig av stickers. Alla stenarna satt ihop i ett stort mönster från början som jag bara skar itu i olika stora delar.

THIS IS INSANE


Ni kommer ihåg att jag för ett tag sen skrev att min sambo börjat spela WoW? Nog visste jag att han skulle bli lite fast i det, men nu börjar det bli löjligt!:P Och jag tittar förbi ibland och fattar inte poängen. Men det är nog bäst att jag inte fattar det heller. Vill inte bli besatt och glömma att äta och sova och umgås med människor irl.
Hörs när jag får en chans att sitta vid våran gemensamma dator igen... Herregud, jag måste försöka spara ihop till en egen om det fortsätter såhär;_;