TE, CHOKLAD OCH SAW VDet är en lugn och mysig lördagskväll ikväll. Precis så som jag vill ha den.

KISSA IFRED?
Jag brukar inte bry mig om att stänga dörren om mig hemma när jag ska kissa (jag gör det hemma hos andra dock, det försäkrar jag), och Tornado tycker av någon anledning att det är jättemysigt att ligga i knäet när man sitter på toaletten. Jag antar att det antingen bara är att vänja sig... Eller stänga dörren:P

KATTPOJKAR
Som jag skrev en annan gång så hade min mamma två så katter hemma som behövde nytt hem och jag och min sambo funderade på om de skulle få flytta hem till oss. Först blev det bara en av dem (Morris) men jag kände att jag inte kunde hänga med i hans tempo och jag var orolig över att han skulle bli uttråkad utan någon annan katt att leka med, så tillslut fick hans bror (Tornado) också flytta in. Nu känns det mycket bättre, och det verkar Morris också tycka:)

CHEAP MONDAY


Har införskaffat nya jeans idag. Var lite skeptisk till Cheap Monday tidigare eftersom man antingen inte får plats i dem hur smala höfter man än har, eller så är det för hög midga. Blir lite ridbyxe-varning (se andra bilden). Hursomhelst så provade jag ett par eftersom jag inte hittade några andra jeans som hade exakt den färgen jag ville ha. Är jättenöjd! De sitter skittajt men är väldigt elastiska.

BOMBERMAN HARDBALL

Bomberman Hardball till PS2 är ett av de spel jag plockar fram när jag vill spela något som inte kräver så mycket tankeverksamhet eller inlevelse.
I Bomberman Hardball behöver man inte spränga varandra i luften om man inte känner för det. Spelet erbjuder även tennis, golf och baseball... Och möjligheten att skapa sin egen figur! Vill man köra vanliga battle mode så finns det massvis med olika banor att välja mellan och olika mål (som t ex Crown battle där det gäller att bli den första som hittar kronan som gömts någonstans i banan, eller Star battle där det gäller att samla flest stjärnor). Man kan självklart skräddarsy sina spelomgångar, bl a genom att ställa in svårighetsgrader och bestämma vilka föremål som ska dyka upp.TETRIS


Jag tror inte att min sambo kan skita om han inte får spela lite tetris samtidigt. Det verkar liksom inte vara en möjlighet för honom. Så om man hör den klassiska tetrismelodin innanför våran toadörr kan man lika gärna sluta vänta och vara beredd på att få hålla sig ett tag.

PUSS, 2006

Jag tecknade av ett foto på mig och min sambo. Fotot togs i maj '06 men jag kommer inte ihåg när teckningen gjordes. Det var några år sen nu iallafall.

HEADING HOME(klicka för större bild)
Ursäkta att kvalitén suger och bilden blir lite "kornig". Inte mitt fel ju!:'(


Lite närbilder!
Då var den äntligen färdig! Hade väldigt svårt att bestämma vad bilden skulle heta men tillslut kom jag fram till en titel som kändes ganska passande.
Den här bilden liknar ingenting jag gjort innan och det beror på att den här tekniken är så pass ny för mig. Jag är väldigt nöjd och känner att den var värd alla timmar som jag har lagt ner på den.
Jag är även extra nöjd just för att idén till bilden är helt min egen. Allt är gjort från blyerts-grunden till sista ps-redigeringen med hjälp av egen fantasi och förmåga.
Kan berätta handlingen bakom bilden för den som vill veta. Jag tänker mig två små storstadskids (pojken i grönt hår och flickan i rosa hår) som är trötta på sin tråkiga vardag och skolan. De ger sig iväg på ett äventyr som innebär stora fartyg, ertappning, en öde ö (som inte är så öde), ruiner, infödingar, skatter, flykt. Ja, ett äventyr i sann Indiana Jones-anda helt enkelt. En skatt är hittad och en flicka (i mitten) får följa med på deras långa färd hemåt i solnedgången. Barnslig tanke kanske, men vem bestämmer att man inte får vara det?


Här har ni lite wip-bilder! Kan ju vara kul att se, eller hur?
FAVORITSPEL?

Hallå! Vad pågår? (Jadå, jag ser ut såhär. Förlåt om jag lurat er innan med tidigare bilder på mig.  Jag ville bara känna mig normal, men idag träder jag fram som den jag är.)

Vill bara säga att teckningen snart är klar. Håller bara på med de sista detaljerna som jag självklart måste vara onödigt petig med. Funderar på om jag någonsin kommer att vara helt nöjd med den utan att sen fortsätta vilja ändra på saker och ting.

Annars funderar jag över spelrecensioner. Vill skriva om så himla många spel men oftast blir det bara om de spel jag spelar allra mest eller är väldigt fäst vid. Skulle vilja skriva om äldre spel också.
Gick in på tradera igår och blev jättesugen på att lägga bud på minst tio spel och ett antal nya konsoller.

Några frågor som de som läser det här jättegärna får svara på: Vilket är ditt absoluta favoritspel? Varför? Vilken konsoll spelar du helst på?

WIP

Jobbar vidare. Håller på att ändra konturerna från svart till färg och drar ut på att ta itu med vattnet. Det kommer bli så jäkla svårt. Jag har ingen aning om hur man färglägger vatten!

KANTARELLER, KATTER OCH THE SIMS 2


Det är vad jag tillbringat helgen med!

Jag åkte hem till mamma på landet och kom hem med 3 kilo kantareller. Har suttit i timmar och rensat och rensat och jag ser inget slut på det! Är jättenöjd med min "skörd", men fy fan för att rensa alltihop!

Hemma hos mamma bor det även två små katter just nu som behöver nytt/nya hem. De är bröder och blev bortskänkta till en person som tillfälligt har hand om hemlösa djur. Hon kunde dock inte ha kvar dem, pga att hon har en okastrerad honkatt, så mamma tog dem. De skulle överges ute i skogen annars (enligt de två barnen som hade dem innan och som inte fick behålla dem för sina föräldrar). Jag är helt förtjust i dem! (Precis som jag blir i alla katter). Min sambo föreslog att kattpojkarna ska få bo här tills någon vill ha katterna. Jag är lite emot att ha innekatt för att jag tycker att de ska ha tillgång till att gå fritt ute och inne utan risk att råka illa ut, men de här katterna verkar inte ha varit ute så mycket överhuvudtaget innan och än är de ju fortfarande små. Kanske går det bra ändå?
Har som sagt spenderat tid med the Sims 2 också. Jag har inte spelat det sen jag flyttade hemifrån för 3,5 år sen. Jag var helt fast i det innan och nu har jag blivit det igen. Jag kan verkligen inte sluta spela! Varje fri stund spenderas vid datorn, och om det inte finns fria stunder händer det att jag skaffar mig det för att få spela:P
Ärligt talat har jag inte spelat the Sims 3. Jag har provat det hos en kompis, men inte spelat seriöst. Tvåan duger bra hittills:) Och ni kan ju gissa om den där teckningen jag färglägger just nu har fått läggas åt sidan till förmån för mitt spelande. Vet inte när jag kommer att bli klar med den om det fortsätter såhär:P