FÖRSTA TUGGAN B&J'S




Och nu menar jag första tuggan EVER! Har aldrig ätit Ben & Jerry's förr och ni ska veta att jag verkligen har undrat vad fan det är som är så speciellt med de här glassarna. Hur god kan en glass bli liksom? Vad är det att bli salig över?

Idag köpte jag iaf en Phish Food (jävla äckligt namn på en glass) som är chokladglass med marsmallows och chokladbitar formade som fiskar.
Kan ju inte påstå att det var en smakexplosion. Jag hade kanske byggt upp en alltför hög förväntan... (men vad ska man göra då när folk pratar om Ben & Jerry's hit, Ben & Jerry's dit??)

Den här glassen smakade... Choklad. Så... Nu vet jag det. Behöver inte slösa någon mer 50-lapp på en halvliter B&J'S Phish Food när jag kan köpa en lika god chokladglass från typ... Willys egna märke eller så.

Gillar ni glass från B&J'S? Vad är det ni tycker är så speciell med dem? Vilken är er favoritsmak?

ALL BY MYSELF




Fattas bara pyjamas, ett glas vin och All by myself så hade ni förstått hur den här lördagen känns för mig. Men istället för vin blir det folköl och ostbollar tillsammans med tv-spel...
Finns inget annat jag orkar ta mig för idag. Känner mig som en åldring i väntan på slutet. Yey!

FREDAGSPROMENAD




Sov bara ca 3 h inatt men tog mig ändå tid för att gå en lång runda på stan med min bästis (ja, man får säga bästis även när man är över 12 år). Har gått väldigt mycket och det ska bli skönt att få slappna av framför datorn snart och fortsätta med teckningen på Link och Ruto. Jag kommer nog inte lägga upp fler wip-bilder eftersom det kan ta död på förväntningarna... Men jag hoppas att ni längtar lika mycket som jag efter att få se det färdiga resultatet!:3
Borde gå och lägga mig en stund men även om jag är jättetrött så kan jag nog inte sova. Det kryper väldigt mycket i mig... Och det är inte på det där mysiga sättet.

ROLLER SKATES




En teckning jag stötte på igår som låg i en låda. Har för mig att jag visat upp den tidigare... Någonstans. Men vad jag vet så har den inte dykt upp här på bloggen förr så då får den göra det. Den är gammal... Men hur gammal vet jag inte! Trots att det är en hel del med den som jag tycker ser fel ut (den är tecknad med bläck så har inte kunnat ändra något) så gillar jag den ändå!

ZETTAI KARESHI (ABSOLUTE BOYFRIEND)





Har just sett första avsnittet av Zettai Kareshi (aka. Absolute Boyfriend). En riktigt romantisk dramaserie från 2008 som är baserad på mangaserien med samma namn.
Har inte läst mangan än men serien verkar jättebra! Trodde aldrig jag skulle falla för en sån "tjejig" serie, men nu har jag gjort det. Superromantisk och med mycket humor!X3*fnitter* Vill se mer... Nu!

LINK WIP




Link är snart klar. Bara hans andra arm och skölden kvar... Och så kan det vara bra om han får ett par öron! Har ändrat en massa sen förra bilden som ni ser... Sån är jag:P
Kommer ta hand om alla skuggor och lite fler detaljer när den andra karaktären är klar. Ni kan förresten gärna få gissa vem det är? I Zelda - Ocarina of time tvingas man bära runt på en viss liten prinsessa... Och det är inte Zelda:P Minns ni vem?

NEW PROJECT




Nytt teckningsprojekt på gång igen. Jag älskar att min motivation ligger på topp just nu! Allvarligt talat, jag har inte känt såhär stor skaparglädje på mycket länge! Hoppas att det varar!

KORT... ELLER KANSKE LÅNGT?







Ni anar inte hur länge jag har gått och varit trött på mitt hår nu. Från att håret varit helt snaggat för X antal år sen så har det bara vuxit och vuxit utan att jag gjort mycket åt det. Jag älskar korta frisyrer och tycker att jag passar bäst i det så det har känts väldigt ovant att se hur långt det har blivit. Jag har tänkt gå till frisören hur länge som helst nu men jag har dragit ut på det eftersom jag verkligen inte vet vad jag ska be om för frisyr. Jag vet inte hur jag vill ha det!

Hur som helst stod jag och suckade och lekte argt med håret igår och helt plötsligt såg det helt okej ut. Jag fick till två konstiga frisyrer som såg riktigt gulliga ut. (Hade ju varit fint också om man hade haft lite smink, färre blåsor på läpparna och en annan tröja på sig för att få en finare helhet)
Kom iallafall fram till att har man långt hår kan man åtminstone göra det kort, genom att sätta upp det på olika sätt! Har man kort hår kan man egentligen inte göra så mycket med det. Så summan av kardemumman alltså; jag behåller håret.

Idag skulle jag köpa hårfärg. Tänkte först bleka det och sen färga det i en mörkröd/orange färg. Men jag orkade inte fundera över resultatet (ljus-hårbotten-och-mörka-toppar-dilemmat) och det kändes dömt att misslyckas.  Jag skulle aldrig få till en jämn färg över hela håret. Så det fick bli mörkbrunt som vanligt för att få bort den råttfärgade utväxten.

Sådär! Nu har jag babblat lite om mitt hår också!:)

YOJIMBO



^Klicka för större bild!^
(önskar att den kunde visas ännu större även när man klickar på bilden,
men man får väl vara glad för det lilla)



Det här är en såkallad fan art antar jag. Jag kände verkligen att jag ville göra något annorlunda och inte teckna samma saker hela tiden. När jag häromdagen såg filmen Yojimbo så sa det klick! Där hade jag ett motiv, en teckning. Jag ville teckna Kuwabatake Sanjuro (som han själv kallar sig i filmen) och jag visste nästan direkt hur jag ville att det färdiga resultatet skulle se ut.

Yojimbo är en gammal japansk samuraj-film från 1961. Den är verkligen underhållande och jag rekommenderar den starkt!:)

Angående teckningen så har jag tecknat själva Sanjuro, resten har jag knåpat ihop av redan existerande bilder  som jag klippt och redigerat om. Kniven kommer t ex direkt från filmen, även om den är redigerad.
Teckningen skiljer sig verkligen från allt annat jag gjort tidigare och det gör mig bara glad. Jag behöver utvecklas mer, mer, mer!



WORK IN PROGRESS




Det kanske är för svårt att gissa vem det här är ännu... Men en ledtråd är att det är huvudkaraktären från en ganska känd japansk film från 1961. Haha, blev det lättare?
Ska jobba vidare med den nu!

FOKUS




Igår tyckte jag att jag var skitsnygg och ville ta ett kort för att föreviga denna sällsynta känsla. Då är det jättetur att jag har en så fantastisk kamera som verkligen vet vad den ska lägga fokus på... I det här fallet allt annat än just mitt ansikte-.- Detta är anledningen till bristen på bilder på prylar och på mig själv här på bloggen. Ibland känner jag att det verkligen vore gott att ha en riktigt bra kamera som gör verkligheten rättvis på kort. Jag är faktiskt rätt så fotointresserad... Men jag har inte råd med en tillräckligt bra kamera så jag får inte direkt utlopp för lusten att fotografera.
Nåväl, man kan  inte få allt!

Och förresten, om ni inte har märkt det än så har jag ändrat färgtemat på bloggen från blått till lila. Finare eller fulare?

TWISTED KITTEN



Hittade katten död i slasken inatt...


Haha, nej fy sånt hemskt får man inte skämta om!:P Men han ser ju knappt levande ut, eller hur? Vad som är så skönt med att ligga såhär vet nog bara han själv... Och kanske några andra lika knasiga katter där ute i världen.