W.I.P.Klicka för större bild!

Jag började med den här för länge sen... Strax innan min svacka började. Idag har jag inte avslutat en enda bild på flera månader. Det känns himla trist faktiskt.

U NO SEE ME
Att känna sig iakttagen, men först inte veta varför.

BORDE BLI SÅ MYCKET MERRykande färskt porträtt. Jag har hittat min gamla favoritmössa som jag använde flitigt för några år sedan. Då håret var väldigt kort och väldigt blont.


Min blogg har verkligen gått off topic. Lev med det.

Här är jag. Vad som har hänt den senaste tiden vet jag inte riktigt. Vad jag däremot vet är att jag verkligen, verkligen försöker sparka mig själv i arslet nu. Har fått lite pepp och uppmuntran och jag inser att det inte är okej att leva som jag gör. Det är nog något av alla saker jag är mindre bra på; att ansvara för mitt eget liv och se till att jag står stadigt på fötterna vad som än skulle kunna hända. Inte okej att leka offer hela tiden! Inte okej alls!
Vad jag allra helst önskar är att bli fullständigt självständig. Så varför kämpar jag inte som en idiot för att få bli det? Det hänger helt på mig själv och om jag insåg att det är ett värdigt liv som står på spel så skulle jag nog inte vara lika slapp.

Så svårt att sammanfatta saker och ting när det går så lång tid mellan varje tillfälle. För min egen skull borde jag både snacka och skriva mer. Främst för att komma ihåg vad det är jag verkligen gör (och inte gör, tyvärr).

KOM MÖRKER, KYL MIG


Allt var bra tills för några sekunder sen ungefär. Mitt psyke är så jävla bräckligt. En liten grej och jag går sönder totalt. Just nu vill jag dö och vakna upp senare när ångestvågen gått över. Helvete vad ont det gör.
Äntligen har mörkret kommit iallafall. Har väntat hela dagen och nu kom det ju så lägligt som det bara kunde. Dags att släcka lampan och försöka överleva.

SÅDÄR LAGOM


Som hittat! Snyggare än jag hade kunnat tro. Gullig, men inte för gullig. Hade velat att remmen skulle vara brun, men det är ju rätt lätt att fixa!

YOSHI'S ISLAND DS


Hell yeah!! Ett av mina favoritspel till snes som jag nu får spela i DS! Lycka!<3 Köpt på tradera för ca 300 kr.