SLUT PÅ FUSKETNintendo DS VS GB Color

En tanke slog mig inatt när jag satt och spelade; Nu är det slut på fuskandet! Inget mer hetsätande av Rare Candy för mina pokémons:P Ni ska veta att jag har varit en riktig fuskare och jag klonade hundratals Rare Candy under den långa tiden jag spelade Silver version till GBC. Fan vad starka pokémons jag hade, men det var inte direkt träningens förtjänst;P

Nåväl, nya tag nu minsann. Inget mer fuskande. Och om det skulle vara så att det även finns ett sätt att fuska på nya versionen och ni råkar veta om det; Please don't tell me! Det är inte bra för mig!;3

NINTENDO DSi

Äntligen har jag köpt mitt DSi! Känns hur kul som helst... Eller rättare sagt... Det ska bli hur kul som helst! Just nu är möjligheterna väldigt begränsade. Har inga spel än (väntar på att CDON ska skicka mitt Pokemon Soul Silver som förhoppningsvis kommer imorgon eller övermorgon) och inte heller något SD-kort eller Wi-Fi USB Connector (vi har inte trådlöst bredband här hemma och då måste man ha en sån om man vill spela online). Nåväl, får väl ta lite i taget helt enkelt! Känner att jag har hur mycket som helst att lära mig om hur den här saken fungerar. Inte bara vad gäller spel utan även alla övriga funktioner och möjligheter.

AND THIS IS WHAT IT FEELS LIKEHar inte skrivit så mycket av värde den senaste veckan och det här är anledningen. Igår lyckades jag iallafall göra något kreativt av mina hopplöshetskänslor och det här är resultatet. Ska väl föreställa något slags självporträtt/ en bild som kan visa känslan jag bär på. Hoppas ni gillar den!

Här är tre närbilder för den som vill se!UNFINISHED... AS USUALDet var längesen den här bilden kom upp i bloggen för första gången. Det blev tyvärr inget med den sen. Hade värsta idén med bakgrund och mer därtill... Men ibland kan det räcka med att flytet blir avbrutet och sen kommer man aldrig mer igång igen. Så blir det iallafall ofta för mig.

SAMURAI CHAMPLOO

Har precis sett klart på den otroliga serien Samurai Champloo och känslan jag har kvar är helt galen! Serien är helt obeskrivligt bra och egentligen ger jag mig väl på en lite för stor uppgift när jag ska försöka beskriva HUR pass bra den är.

Samurai Champloo handlar om flickan Fuu som vill ge sig ut för att leta efter "samurajen som doftar av solrosor". Hon är medveten om att hennes resa blir svår att klara av ensam och när hon under våldsamma omständigheter träffar på den unga och våldsbenägna Mugen och den lugna och harmoniska Jin är hon säker på att hon hittat de rätta följeslagarna. Efter att Fuu hjälpt dem att fly undan deras egen avrättning så håller de motvilligt sitt löfte och blir hennes livvakter under resan.

Samurai Champloo utspelar sig under Edo-perioden, är 26 episoder lång och började visas i Japan och USA i maj 2004. Här i Sverige har den bland annat visats på ZTV. Det är en riktig äventyrsserie som innehåller mycket av allt; humor, action, romantik, historia... Och hiphop!

Det jag gillar med Samurai Champloo är att den kombinerar nytt och gammalt, innehåller ett bra soundtrack och visar otroligt snygga fighter. Humorn är sjukt rolig och jag garvar ihjäl mig samtidigt som jag i nästa stund berörs av de allvarligare scenerna. Efter varje episod trodde jag att jag just sett det bästa ur serien, men istället blir den bara bättre och bättre ända fram till slutet som är galet spännande!

Helt klart en sevärd anime!(I ordning från början till slut. Undviker man gärna spoilers så bör man nog inte se dem)

UPPDATERING AV HEADER


FRÅN DET HÄR:TILL DET HÄR:Jag gjorde min tidiga header när jag inte hade någon ritplatta. Det är ju inte världens lättaste att färglägga bilder i ps med en mus så därför fick den se ut sådär väldigt, väldigt länge.
Den nya är alltså bara en uppdatering för att snygga till vad jag ställt till mig innan. Jag vet inte riktigt om bilden är helt klar ännu men jag kände att jag ville få upp den ändå så jag slipper se den andra mer.
Lite snyggare nu... Kanske?:3HUS
Tänkte visa ett av mina Sims-hus eftersom jag spelar väldigt mycket just nu och inte har så mycket annat att skriva om. Det är rätt många bilder så jag laddade upp dem i miniatyrer så tar de inte upp lika mycket plats:)


BYE BYE BARR
Och så var juletiden slut och allt blir som vanligt.
Det var inte helt lätt att klä ner granen som vanligt. Nu när vi har katter som har lekt och lekt med den så har vi inte bara fått stå ut med barr under granen, utan överallt. I soffan, sängen, varje rum, på stolar, på bord. Överallt. Var livrädd varje gång jag satte ner foten på vardagsrumsmattan pga att barren gärna lägger sig så att man får taggen rätt upp i foten. Det har inte varit alltför roligt kan jag säga så på det sättet är det skönt att bli av med granen. Katterna blev nog inte så glada dock...

DÖR
Sitter här och dör. Trots att jag mår piss och min hjärna håller på att rinna iväg över ritplattan så kan jag inte sluta när jag väl satt igång. Men nu måste jag ta en paus för det här funkar inte längre. Jag sitter i flera timmar och ändå är det så lite som händer med mina teckningar. Vill helst att det ska gå snabbare men jag blir aldrig nöjd så jag sitter och gör om och gör om och gör om.
Nu stänger jag av datorn så att jag inte pillar mer med det här idag...