BLIVANDE FLINTIS
Jag tappar allt mitt hår. Det började lossna rätt mycket för typ ett par månader sen och det verkar inte få något slut. Jag tappar riktigt mycket och jag kan inte förstå varför. Jag har fått en del del mjäll också (vilket heller knappast är önskvärt) och blivit otroligt öm i hårbotten.
Jag vill så hemskt gärna gå till frisören och snygga till mig och färga det riktigt mörkt. Men hur sugen blir man på att klippa sig när håret bara blir tunnare och tunnare? Och hur sugen blir man på att färga nästan svart när mjället ligger som ett lager damm bland hårstråna? Vet inte vad jag ska ta mig till faktiskt. Fortsätter hoppas att det en dag ska börja hålla sig på plats igen.
Nu ska jag gå och duscha... Och jag fasar för hur mycket som kommer lossna den här gången:S

KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
Mikuru❤ skriver...

Fan vad hemskt! Själv har jag haft mjäll, och jag använder hela tiden heads&shoulders även då jag inte har mjäll. Det där med att ditt hår lossnar.. jag har ingen kunskap om det. Testa gå till apoteket och be dem om råd, jag köpte en asbra olja till mitt hår som gjorde det tjockare och mjukt. förut förstörde jag mitt hår pga dålig plattång, för mkt färgning etc. Hoppas det går bra!

sv: POKÈMONS EVERYWHERE! <3 vill också drömma så bra drömmar! :D

Datum: 2011-04-23 Tid: 19:37:24
URL: http://mikuru.blogg.se/
Candy skriver...

Tar du någon medicin? För det kan man ju tappa hår av. Väldigt tråkigt hur som helst, hoppas det ordnar till sig! Vet att man kan köpa speciella schampon mot håravfall. Personligen använder jag dock inte schampo alls, men det kanske är nödvändigt om man tappar hår. Jag vet faktiskt inte! Men du kanske kan prata med din frisör om det?

Datum: 2011-04-23 Tid: 23:03:48
URL: http://www.eye-candy.se
Cecilia skriver...

usch, vad jobbigt! Att tappa håret är ju inte direkt ens högsta önskan här i livet!! Jag hoppas du får iordning på håret!SV: Nja, jag är extremt rädd för kryp, men om det är ett hinder för min vardag vet jag inte. Det blir väl på sommaren då.

Datum: 2011-04-24 Tid: 01:33:36
URL: http://mylifejapan.blogg.se/
Lisa skriver...

Det kan bli så både av stress och att man äter dåligt, vad jag vet. Ångest och oro gör mycket med kroppen, bland annat håravfall. Tur har du att håret alltid kan repa sig, det går nog över snart :)

Datum: 2011-04-24 Tid: 14:33:22
URL: http://lisaolai.se
Emma skriver...

Tack ska du ha :)

Datum: 2011-04-24 Tid: 18:31:03
URL: http://oursketchbook.com
MYMiC skriver...

omgg vad hemskt! men köp näringstabletter till håret kanske :osv: haha jaaa! Åh, nej ;) vi såg red riding hood :D kram!

Datum: 2011-04-25 Tid: 11:27:25
URL: http://mymic.blogg.se/
RonjaZorina - Digitala illustrationer skriver...

Stress? Äter dåligt? Nya mediciner?

Vet inte, men i vilket fall borde du gå till doktorn! :/ Hoppas det löser sig! <3Och angående mitt eget hår så - Nej, jag blev väl inte direkt nöjd. Blev inte alls som jag ville.. :P

Bättre nu dock än det var exempelvis igår.. Blev så HIMLA slitet i topparna att det inte ens gick att borsta..... Så jag plockade fram saxen idag och nu är det lite bättre.Självklart kommer jag visa bilder - jag kommer ju trots allt ha krullet minst ett par månader.. :P

Datum: 2011-04-26 Tid: 03:21:36
URL: http://ronjazorina.blogg.se/
Chiaki skriver...

sv: hihi jao ;D dock läser man ju ut manga så fort T__T hmm jadu nu är jag pank XD 1500 ;P

Datum: 2011-04-26 Tid: 07:47:06
URL: http://stiftpennan.blogg.se/
Tokyo - Love skriver...

Ah, jobbigt! Har haft problem med att ajg tappar håret till och från, ett tag åt jag öljäst-tabletter och har även provat typ 'hårform' från hälsokostaffärer.. prata med frisören eller nån doktor. Ofta är det väl stress och typ näringsbrist.http://sakuradesu.blogg.se/

Datum: 2011-04-26 Tid: 09:23:57
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback