FRUSEN KISSE


Idag känner man sig nästan lite inlåst pga ovädret där ute. Jag som är så grymt sugen på choklad idag och affären känns som om den ligger flera kilometer bort.
Hade tänkt att jag skulle ta vara på den här dagen och få sitta i lugn och ro och teckna lite men när jag kom ut i köket idag för att äta frukost insåg jag att jag inte skulle få ro att göra något idag förrän jag städat upp allt som samlats de senaste dagarna. Jag har varit så laaat.

Förresten kom min pojkvän hem för en stund sen men drog lika snabbt igen. Men han hann fråga om jag sett en katt i trapphuset när jag gick ner med soporna i soprummet. Han sa att när han var på väg till jobbet tidigare idag så hade det suttit en svart katt i trapphuset, helt frusen och skakandes. Han hade hälsat på den och den verkade väldigt nervös.
Jag har aldrig sett en katt här förut och ingen hund heller (förutom mammas hundar då när hon varit här). Familjerna som bor i det här huset har inga djur och inte tror jag att det var någon bra plats katten valde heller för här bor massor av barn som inte är så snälla mot djur.
Hade önskat att Hans tagit med katten upp till mig så att han kunde få ligga med mig i sängen och värma sig. Jag är så kär i katter men har ingen egen pga att jag inte vill ha en innekatt. Hoppas katten hittade en varm mysig plats att vara på tillslut.

Nu ska jag trotsa vädret och ge mig iväg till affären.

KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback