BORDE TVÄTTAT TIDIGARE


... För nu är det illa. Nästan alla tröjor är i tvätten och värre är det med strumporna.  Har haft tvättid flera gånger men jag skjuter fram den hela tiden för att jag inte tycker att jag har tid. Men nu har jag dragit ut på det alldeles för länge. Kan inte tvätta förrän torsdag kväll. Jag får slänga lite strumpor och någon tröja i badkaret och sätta mig och gno.



Sista rena strumporna!! Med späckhuggare (eller nåt) och fiskar på.
Vet inte vad jag tänkte när jag köpte de här. Jag hade väl en idé om att de var söta.


KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
Lisa skriver...

Typiskt du!! xD

Datum: 2010-02-25 Tid: 15:28:34
URL: http://lisaolai.se/
Candy skriver...

HALLÅ vilka söta strumpor!



Svar: Tack så mycket! Det är kanske inte så vanligt att blogga om vissa saker just pga. den rädslan, men jag försöker väga vad jag anser är viktigast... är det att nå ut med mina åsikter och budskap, eller är det att slippa angrepp och att alla tycker gott om mig? Jag har insett att det första är viktigast, oavsett det gäller åsikter om sex eller berättelser om mina psykiska problem.



När jag ser alla positiva kommentarer och mail jag får från folk som tycker att min blogg hjälpt dem eller att jag fått dem att tänka om, blir det en extra sporre att fortsätta och inte ta åt mig av idiotiska kommentarer. Alla har självklart rätt till en åsikt och att inte hålla med mig, men visst har jag genom mina år som aktiv bloggare fått utstå en del riktigt hårda ord bara för att folk inte håller med mig och det är tragiskt. Det var en som önskade livet ur mig en gång och en annan som hoppades att jag var steril så att jag aldrig skulle föda barn till den här världen, för att det skulle vara så synd om de barnen. Det säger dock mer om personerna bakom kommentarerna än om mig. >_<

Datum: 2010-02-26 Tid: 00:15:55
URL: http://www.eye-candy.se
anna skriver...

meh va, jag tyckte de var gulliga :D

Datum: 2010-02-26 Tid: 22:25:07
URL: http://annabitar.blogspot.com
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback