GO TO HELL LEXMARK
Jag skulle bara sitta i en halvtimme och skriva ut texthäften till min pojkväns band... Och så slutar det som vanligt med att jag tvingas sitta med skiten i flera flera timmar för att skrivarhelvetet ska jävlas och skriva ut en massa fula exemplar med ränder och saknade färger. Och så får den fel på skrivhuvudet och när man försöker fixa det så blir det likadant igen. Jag hatar min skrivare så jävla mycket just nu. Den slukar färger och spottar ut oanvändbara bilder. Och garantin har förresten gått ut för några månader sen, passande nog.
Jag bara önskar att jag hade pengar till att köpa en annan, ny skrivare. Men så får jag dras med den här skithögen. Nåja, scannern är det ju iallafall inte något fel på... Alltid något.

KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
KAN DEE DRAWiNGS skriver...

Svar: Åh tack snälla du! :)

Datum: 2011-05-07 Tid: 14:06:53
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/
Cecilia skriver...

Usch fy och blä! Man hatar när sånt händer!

Datum: 2011-05-07 Tid: 14:30:30
URL: http://mylifejapan.blogg.se/
Lisa skriver...

Förjävla typiskt ;( Den är ju t.o.m. ganska ny!

Datum: 2011-05-07 Tid: 21:23:44
URL: http://lisaolai.se
Chiaki skriver...

sv: åh tack vad glad jag blir! ^_^<'3 Antar att mitt Japanska uttal inte alls är perfekt, men man har lärt sig en del av att ha lyssnat på Japanska 24/7 i över tre år, haha ^w^

Datum: 2011-05-08 Tid: 02:28:59
URL: http://stiftpennan.blogg.se/
Annica skriver...

SVAR TILL LISA: Ja den är ju det. Och att den dessutom är en födelsedagspresent gör det ju inte mindre sorgligt. Men Hans och jag har bestämt oss för att först prova att köpa en nytt skrivhuvud till den eftersom det är den som verkar ha kraschat. Funkar inte det eller att den också går sönder fort så blir det att köpa en ny.

Datum: 2011-05-09 Tid: 17:23:15
URL: http://mangaandart.blogg.se/
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback