I WISH YOU A...




Jag önskar alla en jättetrevlig kväll och ett gott nytt år!

KATTSLASKEN



FAVORITKLAPPARNA





Mitt högra knä mår alldeles utmärkt, jag råkade bara vrida benet lite när kortet togs:P


Jag kom hem för ca en timme sedan, och det första jag gjorde var att ta kort på min fina julklapp som jag fick från min bästa kompis idag. Det var ett par helt underbara sockor! De är tjocka, höga, sitter stadigt och är dessutom ludna inuti! Och de är jättesöta och lyxiga!:) Tusen tack Lisa!






De här två klapparna är från min sambo. Mössan är fin och supermysig och godisskålen är också jättefin. Jag älskar älgar så jag blev så himla glad över den här finisen:) Och i den ser ni en pyttedel av all choklad jag fått i julklapp. Massvis! Varje kväll åker det fram någon form av choklad här hemma nu:P

SUPER MUTANT STYLE






Snygg pose som en super mutant (Fallout 3) landade i efter att jag skjutit ner honom. Ibland dyker det helt enkelt upp små guldkorn i spelet. Vid ett tillfälle stod jag vid en hög med bilar som var upptravade på varandra. Jag tyckte att något lät konstigt, som om något sprängdes fast flera gånger. När jag ser mig omkring upptäcker jag att en av bilarna längst upp på höger har börjat flytta på sig av sig själv. Först gick det långsamt, och sen fortare, och tillslut flög den typ upp i luften och över ett högt staket gjort av plankor och gammalt skrot. Helt psyko! Och så stötte jag på ett skelett som låg och sprattlade för sig själv på marken i ett tält. Jag garvade ihjäl mig! Kommer ihåg att såna här saker kunde hända även i Oblivion, men inte lika mycket! Roligt är det iaf!

EFTER JULEN











Och allt känns så himla trist igen. Tillbaka till allt det vanliga, tråkiga. Jag tycker inte nyårsafton är så jättekul så det är inget att längta efter heller direkt.
Nope, nu är det inte mycket som händer på ett bra tag. Det är så jag lever vidare förstår ni... Jag måste helt enkelt ha någon form av "morot" att jaga efter, längta efter. Allt blir lite lite enklare då.
Missförstå mig inte. Min vardag består inte endast av dessa tre saker:P De fick bara vara exempel eftersom det är det jag sysslat med idag. (Förutom ett besök på banken och på Botorget).

Det stod och ekade här vid jul och inte ens en hälsning fick ni. Men jag ville verkligen ta vara på tiden med min familj och jag hade ändå inte förberett något fint julkort. Men jag hoppas iaf att ni hade det bra och mysigt och roligt och allt det där:)

Sena julkramar från mig till er!:3

BILD




Vet inte vad jag ska göra med den här. Jag hade en idé från början, men sen kändes den inte alls lika intressant längre. Gillar bilden ändå dock och därför har jag sparat den (den är några år gammal). Vissa bilder behöver inte alltid komma till nytta:)

DEN DÄR JULSAGAN


Igår såg jag två versioner av "En julsaga". "Musse Piggs julsaga" hade jag redan sett en eller två gånger när jag var liten så det var bara en rolig repris. Den andra julsagan är den nya animerade med bland andra Jim Carrey, Colin Firth och Gary Oldman.




Den här filmen var jätterolig men framförallt snygg! Riktigt välgjord in i minsta detalj. Väldigt roligt också att skådespelarna inte bara lånat ut sina röster till sina karaktärer, utan även sina utseenden! Jag visste inte det innan jag började se filmen så jag  började fnissa lite när jag såg de där likheterna! Jag gissade rätt på en del men inte alla för det var en del skådespelare som jag inte kände till sen innan och därför inte kunde känna igen. Jim Carrey är ju bäst som vanligt och även om rösten var väldigt annorlunda jämfört med hur han brukar låta så kände man iallafall igen mycket av hans kroppsspråk genom mr Scrooge.
Helt klart sevärd film!:)






Fin version av "En julsaga" med Musse Pigg och hans vänner i huvudrollerna (och det är självklart farbror Joakim som är mr Scrooge). Tycker dock att de hade kunnat göra filmen lite längre för den är bara drygt 20 minuter lång. När jag var lite kändes den mycket längre så jag blev lite besviken nu!:P

MIDDAG OCH ANIME




Har jobbat på posten som julkortssorterare i fyra av sex dagar nu och mina fötter börjar säga ifrån. Vi har fått sluta tidigare varje dag men det blir ändå väldigt många timmar där man bara står. Min rygg samarbetar otroligt nog väldigt bra (det har den INTE gjort tidigare år när jag jobbat där), men fötterna dör snart.

Nu ska jag iallafall äta middag och titta på Blade of the Immortal. Har bara läst lite av mangan och jag älskar den verkligen. Ska bli kul att se hur animen är!

GAMMAL SERIE, UTDRAG




Tidigare i bloggen lovade jag att jag skulle visa äldre bilder. Både bilder som bara är några år och bilder som är jättegamla och där man kan se stora skillnader i hur jag tecknade då till skillnad från idag.

Här är några sidor ur en rätt gammal serie som jag tecknade vid flera tillfällen när jag inte hade annat för mig. Hade det rätt jobbigt under den här tiden och serien var helt enkelt som terapi för mig och skapandet fick mig att skingra tankarna. Den är slarvig och teckningarna är inte så snygga men jag visar upp den ändå. Serien bygger på delar ur mitt liv men är omgjord och handlingen är nog bara typ 20% sann. Jag har suddat ut all text för det blir för personligt så tyvärr blir det nog svårt att fatta vad som händer:P Nåväl... Serien läses förresten från vänster till höger.

Jag tecknar inte serier nuförtiden. Jag har inte fantasi nog till en hållbar historia och har inte tålamodet som krävs heller... Så jag har gett upp den tanken tills vidare.

Nu ska jag spela vidare på Fallout3. Jag är helt fast redan!

ANNICA, 22






Hej hej hallå! Jag har fyllt år idag (13:e) och haft fullt upp med kalas hela dagen! Det har varit grymt roligt och jag är så nöjd med dagen! Jag har fått supertjusiga presenter och folk har varit så fina! Jag har skrattat en hel del och jag kommer att somna nöjd inatt! Tack och hej för mig!

RUBRIK!




Så oinspirerad är jag att jag inte ens kan komma på en vettig rubrik idag. Har tagit en tupplur på två timmar och som vanligt blir jag helt off när jag går upp igen. Ska försöka ta mig till duschen snart och försöka piggna till lite. Ikväll ska jag och sambon hem till en kompis som flyttat tillbaka från tråkiga Finspång och hit till Norrköping igen. Det blir en liten glöggkväll, fast jag dricker inte glögg (ecklit!) så jag får bli mätt på doften istället antar jag:P

Det har varit brist på kreativitet i min blogg rätt länge nu. Varför det är så är helt enkelt för att jag inte är det minsta kreativ alls just nu. Visst känner jag press och hade jag varit som de flesta andra bloggare hade jag bett om ursäkt för dålig uppdatering och bönat och bett läsare att inte överge mig i dessa svåra tider! Men nu är jag inte det och bloggpress är så onödigt, och gör bara skrivandet till ett tråkigt måste, så det ska jag försöka koppla bort. Finns inte orken där så gör den inte!
MEN jag har lite gammalt att visa upp, nämligen några utdrag ur en serie jag höll på med för ca 4-5 år sen. Det dyker även upp många äldre halvfärdiga teckningar framöver:)

Jag trodde liksom inte att det där som så fint kallas för "vinterdepressionen" var något som kunde drabba mig. Jag älskar ju vintern, men jag måste erkänna att jag känner mig lite som en fånge i mitt eget hem när lusten att gå ut i mörkret aldrig kickar in. Och väl inne borde jag ju kunna göra allt möjligt kreativt, men det händer inte. Min hjärna är en smältande glass som snart börjar rinna ut ur näsan på mig...

PÅ VÄG




Och det kommer säkert komma precis lagom tills jag fyller år på måndag! Lycka!

MYS OCH SÅNT





NYTT TILL THE SIMS 2




Och då menar jag nytt för mig! Vet att det är många som provat att ladda ner tillägg till spelet och jag är lite besviken att jag inte gett mig in på det tidigare för det är ju jättekul med nya prylar och nya utseenden! Jag har en tendens att alltid tro att allt som jag inte förstår mig på även är för svårt att lära sig. Det var inte så svårt som jag trodde, men jag måste ha gjort något galet för alla mina sparfiler försvann så jag var tvungen att börja om på nytt. Alla mina familjer och alla mina hus!!:'( Nåväl, ny start och nytt utseende åt alla mina simmar! Och jag har ju egentligen inget emot att bygga nya hus heller, hehe!:3

Bildkälla

Sidan som bilden kommer ifrån och några fler sidor med nedladdningar till the sims 2 kan ni hitta hos Elin aka Nevnarien! Hon förklarar även hur du gör för att lägga till allt till ditt spel! Hon har en "the Sims 2"-kategori:)

SLOW




Jag är skrattretande långsam... Men visst blir det bra/bättre? Nu när jag suttit och stirrat på den här bilden så länge vill jag inte se hur den nuvarande headern ser ut. Det är knappt så att jag kan stå ut med den. Ser ni hur galet det ser ut? Nej, det här kommer bli mycket bättre. Och jag känner att jag utvecklas i raketfart här framför datorn. Det var inte så länge sen jag började färglägga mina teckningar digitalt för första gången!
Nu ska jag gå och sträcka på benen!

MEN FÖRST HAR JAG EN FRÅGA SOM ALLA SOM VILL GÄRNA FÅR SVARA PÅ!

Vad tycker du om work-in-progress-bilder? Är det en bra grej att visa upp bit för bit såhär innan det är färdigt, eller vill ni hellre bygga upp en förväntan på egen hand utan tjuvkik och sen tillslut få se det färdiga resultatet? Jag menar inte då att man ska slopa wip-bilderna helt, dem kan man ju visa samtidigt som man lägger upp den färdiga bilden... Men innan dess? Vill ni slippa dem då?

Tacksam för många svar för jag undrar verkligen vad ni tycker angående det här!