LITE I TAGET AV FÖR MYCKET


 
Som jag förklarat tidigare har jag lite svårt för att bara göra en sak i taget. När det gäller att ge sig in i spel finns det inga undantag heller. Finns så jäääkla mycket jag vill spela just nu men tiden räcker inte till allt. Det här är iallafall de fem spel jag spelar mest just nu. Jag kör liksom några "kapitel" på ett spel en dag, sen nästa dag tar jag och kör några på ett annat osv osv, i mån av tid. Jag borde ha lagt till Skyrim också eftersom jag fortfarande kör det ibland, men tror ni fattar grejen ändå. Stanna tiden någon, snälla, för jag har en del att göra!
 
Vilka spel går varmast hos er just nu?

KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
Mir skriver...

Annyeonghasaeyo :D

Detta är varken spam eller reklam, utan bara en rekommendation eftersom att jag och några andra söker upp svenskar som gillar Korea över hela bloggvärlden för att sprida en sida! OwO" Denna sida upptäckte jag och några vänner, en Facebook webshop som en svensk tjej äger, och hon säljer KOREANSKA skönhetsprodukter (hon säljer lite annat också som mobil/nageldekorationer från japan) MEN huvudsaken är att vi blev superhypade över att hitta någon som säljer dessa produkter i Sverige!!! QwQ förlåt återigen om du ansåg detta som spam, men vi hoppas du blev lika glad som oss över att äntligen hittat en svensk återförsäljare av koreanska produkter!!!!! hennes sida verkade ganska ny och okänd så vi vill ju såklart att så många som möjligt får reda på den ^ww^ https://www.facebook.com/bijoutieworld

Datum: 2012-10-28 Tid: 10:33:14
Lars skriver...

Hej,

Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

Mvh
Besökstoppen

Datum: 2012-10-28 Tid: 15:57:26
URL: http://www.xn--beskstoppen-tfb.se
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback