TODAY


Today's gonna be a great day!<3

KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
Candy skriver...

Nästan lika varmt här (en halv grad kallare), underbart! Fint väder gör mycket, tycker jag. Har varit ute med pojkvännen i solen och nu svalkar vi oss med havreflarn och vatten framför en film. ^^Vad har du hittat på i det fina vädret? :)

Datum: 2011-06-04 Tid: 21:46:57
URL: http://www.eye-candy.se
Cecilia skriver...

Åh, äntligen är värmen här! Den har man längtat efter!

Datum: 2011-06-05 Tid: 22:34:54
URL: http://mylifejapan.blogg.se/
Annica skriver...

SVAR TILL CANDY: Underbart är bara förnamnet, efternamnet är Fantastiskt! Du verkar också ha haft en skön dag!Jag var och kollade på när min pojkvän spelade med sitt band + ett par band till. De spelade på Kulturhuset här i stan:) Efter det blev det först en stund i parken och sen krog och sen efterfest. En mycket bra dag för mig som annars sitter inne och samlar damm så ofta:)

Datum: 2011-06-06 Tid: 14:47:43
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Linn skriver...

Åh!! Tusen tack för dina kommentarer! __ Det värmer verkligen att få så många på samma gång, haha! ^^Den första tjejen som jag målade gjorde jag från fantasin. :) Jag brukar inte "hitta på" så ofta och när jag väl gör det är det ofta abstrakta saker, så jag blev väldigt glad över att jag lyckades rita en flicka :)Hoppas du har haft en bra och solig helg :)

Datum: 2011-06-06 Tid: 20:34:20
URL: http://wildsofmyheart.blogg.se/
Ells skriver...

Sv; Jo, man brukar alltid få någon strunt sak i gåva, men den gula rosetten var verkligen jätte söt! Min syster lånade hem den dessutom x3Jo, haha. Men känslan att fira ner sig från ett berg! Sjukt underbart, dock gjorde killarna som fixade selen och allt mig orolig "Om du släpper den här kommer du ramla ner" Mitt hjärta hoppade över ett slag där xDTog ett tag innan jag hittade en design jag verkligen föll för! Men tyckte denna var jätte söt och efter några små ändringar föll den mig i smaken. Ska nog ändra headern också, i sinom tid. Suger på sådana saker.Kul det där med vädret! Är grymt varmt här nu, höll på att dö under träslöjden.

Datum: 2011-06-07 Tid: 21:38:58
URL: http://jademysteries.blogg.se/
CJ skriver...

Härligt!

Datum: 2011-06-12 Tid: 12:23:08
URL: http://cjs.blogg.se/
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback