HELLO DARLING
Sist jag använde broccoli till maten blev jag lite vaksam då jag såg små suspekta pluttar som definitivt var insektbajs. Jag visste bara inte VEMS bajset var:P Såg dessutom att det var lite ätet på vissa ställen. En gång hittade jag en tvestjärt krälandes i en broccoli så jag var jättenervös för vad jag skulle råka hitta den här gången när jag dessutom hade bevis för att det faktiskt bodde någon där bland "grenarna". Vågade knappt skära i den:O

Idag fick jag dock reda på vem den den skyldige var då jag hittade den här lilla gröna korven när jag skulle skära till broccoli än en gång. Först trodde jag att han var död men efter en stund i värmen verkade han vakna till och rörde lite på sig.

Han fick lite fuktig sallad som han ätit lite av och nu ligger han mest stilla. Tänkte att jag skulle göra som när jag var liten och bygga ett litet bo där han kan förpuppa sig. Det är ju minst sagt på tiden om man säger så. Förstår dock att han inte haft tillfälle att förpuppa sig på ett tag. Broccolin är nämligen packad i Spanien så han har ju minst sagt varit på resa ett tag innan han landade i mitt kylskåp!:)

KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
ells skriver...

Naw så gulligt av dig. Många skulle ha fått panik istället. Älskar larver tycker de är så söta :) Hoppas det blir något vackert!

Datum: 2011-06-29 Tid: 22:19:41
URL: http://jademysteries.blogg.se/
Cecilia skriver...

Usch! Jag hade fått panik om jag såg något sådant i min mat! BLÄÄÄÄ!!!!

Datum: 2011-07-03 Tid: 15:25:27
URL: http://mylifejapan.blogg.se/
☆ MYMiC ☆ skriver...

oj, undrar vad han blir för sorts fjäril eller en sån där läskig evil-fjäril eftersom han är from spaaain!

Datum: 2011-07-08 Tid: 19:35:29
URL: http://mymic.blogg.se/
jesus skriver...

hur awesome, helt seriöst grymt.

Datum: 2011-07-11 Tid: 21:43:32
URL: http://jesusdansar.blogg.se/
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback