HEADING HOME



(klicka för större bild)
Ursäkta att kvalitén suger och bilden blir lite "kornig". Inte mitt fel ju!:'(


Lite närbilder!




Då var den äntligen färdig! Hade väldigt svårt att bestämma vad bilden skulle heta men tillslut kom jag fram till en titel som kändes ganska passande.
Den här bilden liknar ingenting jag gjort innan och det beror på att den här tekniken är så pass ny för mig. Jag är väldigt nöjd och känner att den var värd alla timmar som jag har lagt ner på den.
Jag är även extra nöjd just för att idén till bilden är helt min egen. Allt är gjort från blyerts-grunden till sista ps-redigeringen med hjälp av egen fantasi och förmåga.
Kan berätta handlingen bakom bilden för den som vill veta. Jag tänker mig två små storstadskids (pojken i grönt hår och flickan i rosa hår) som är trötta på sin tråkiga vardag och skolan. De ger sig iväg på ett äventyr som innebär stora fartyg, ertappning, en öde ö (som inte är så öde), ruiner, infödingar, skatter, flykt. Ja, ett äventyr i sann Indiana Jones-anda helt enkelt. En skatt är hittad och en flicka (i mitten) får följa med på deras långa färd hemåt i solnedgången. Barnslig tanke kanske, men vem bestämmer att man inte får vara det?


Här har ni lite wip-bilder! Kan ju vara kul att se, eller hur?




KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
Lisa skriver...

Christian dricker kaffe när han känner för det, men det blir mycket mjölk och socker då :)

Ja, jättegulligt! ^^



Den här bilden nu då... Superfin! Jag visste att du är sjukt duktig, men den här blev över mina förväntningar faktiskt. Du har utvecklats massor! :D

Är det OK om jag tipsar om den i min blogg?

P&K<3

Datum: 2010-10-16 Tid: 11:56:32
URL: http://vasily.blogg.se/
Wararat skriver...

bilden blev jätte fin tycker jag! Du är så duktig, jag beundrar dig verkligen! Har du funderat på att lägga upp bilder på deviantart ? :)

Datum: 2010-10-18 Tid: 22:33:16
URL: http://noxea.blogg.se/
ellen skriver...

oj vad fin :D

Datum: 2010-10-24 Tid: 11:21:43
URL: http://ellenritar.blogg.se/
Frih skriver...

Vacker :3



Kul att se hur du gick från mitt på dagen med blå himmel till kväll och solnedgång (skönt att veta att det inte bara är jag som ändrar mig mitt i en teckning xD)

Datum: 2010-10-31 Tid: 16:58:31
URL: http://frihetochmangainspirerat.blogg.se/
Frih skriver...

Sv: Haha Ja, det kan vara så att du varit inne på min blogg förut eller så har du kanske sett bilderna på min DA (http://friherrinna.deviantart.com):3



I see. själv är jag en sådan som planerar exakt hur jag ska rita innan jag börjar, men det oftast helt i onödan efter som jag ofta gör en helomvändning ungefär halvvägs och ändrar allt xD

Datum: 2010-11-01 Tid: 10:58:22
URL: http://frihetochmangainspirerat.blogg.se/
Lampan skriver...

Galet fint ju! Mycket imponerande :>

Datum: 2010-11-03 Tid: 10:14:08
URL: http://www.ninjakossan.se/
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback