FOKUS




Igår tyckte jag att jag var skitsnygg och ville ta ett kort för att föreviga denna sällsynta känsla. Då är det jättetur att jag har en så fantastisk kamera som verkligen vet vad den ska lägga fokus på... I det här fallet allt annat än just mitt ansikte-.- Detta är anledningen till bristen på bilder på prylar och på mig själv här på bloggen. Ibland känner jag att det verkligen vore gott att ha en riktigt bra kamera som gör verkligheten rättvis på kort. Jag är faktiskt rätt så fotointresserad... Men jag har inte råd med en tillräckligt bra kamera så jag får inte direkt utlopp för lusten att fotografera.
Nåväl, man kan  inte få allt!

Och förresten, om ni inte har märkt det än så har jag ändrat färgtemat på bloggen från blått till lila. Finare eller fulare?

KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
Beckie skriver...

Åååh, jag känner precis igen mig! Vet att jag några gånger tänkt att jag ser riktigt bra ut, och sen ser jag ut som "gud kom och hjälp mig" på bild för att fokus ska krångla, färgerna eller vad det nu kan vara. :<

Synd att riktigt bra kameror kostar som dom gör ._. Tycker någon snäll kan ge mig en i present, haha. xD

Datum: 2011-02-05 Tid: 20:20:46
URL: http://beckieshideout.blogg.se/
Candy skriver...

Jag tycker att du är jättefin på alla bilder du lagt upp, men det är klart, man har ju sina dagar då man anser sig se lite bättre eller lite sämre ut + att man kanske ser piggare ut vissa dagar. Det är ju svårt för mig att veta som bara sett dig på bild; man ser ju självklart något annorlunda ut av & till när man är i rörelse (min största noja ibland: att folk ska tycka att jag är snygg på bild men ful i "verkligheten"). Tycker i alla fall att du verkar ha ett bra utseende anytime. :)

Datum: 2011-02-05 Tid: 21:17:23
URL: http://www.eye-candy.se
Fabian skriver...

Tjena, fin blogg du har. Gillar din header ;D

Datum: 2011-02-06 Tid: 17:36:08
URL: http://fabianskarp.blogg.se/
KAN DEE DRAWiNGS skriver...

svar: haha ja det är helt sjukt vad snabbt allt tog slut! nästan allt är slut bland utförsäljningsprodukterna. det hade jag aldrig förväntat mig! :)

Datum: 2011-02-06 Tid: 18:25:19
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/
Beckie skriver...

Sv: Red ring of death är ett påhittar uttryck, men om man ringer deras support tex så vet dom ju vad det är xD Även om dom hellre kallar det "felmeddelande" eller så.

xboxen kyler inte ner sig själv och då slutar den helt enkelt att fungera. =( Vi lämnade in den på lagning, fick tillbaka den och några månader senare; ja, då var vi där igen xD Skrääääp :(

Datum: 2011-02-07 Tid: 17:51:46
URL: http://beckieshideout.blogg.se/
Beckie skriver...

Nu blev det en dubbel-post T__T Inte alls meningen

Datum: 2011-02-07 Tid: 17:52:35
URL: http://beckieshideout.blogg.se/
Mikuru skriver...

Aha jag tar alltid med mobilkameran för det gör huden finare än med systemkameran ^^'

sv: tack så mkt! naw, men du kan ju ändå ha lite dekorationer i japansk stil! typ, några japanska tavlor? eh vettefan men du fattar xD

Datum: 2011-02-07 Tid: 19:04:01
URL: http://mikuru.blogg.se/
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback