DN ANGEL





När Daisuke Niwa fyller 14 år upptäcker han att han har ärvt en märklig uppsättning DNA som får alla av manligt kön i hans släkt att förvandlas till mästertjuven Dark när de blir förälskade. Dark är en snygg ung man med märkliga krafter, som har varit verksam i 400 år. För att inte bli förvandlad måste Daisuke hålla sig undan från sin stora kärlek Risa Harada.
En av Daisukes klasskamrater, Satoshi Hiwatari, har kommit hemligheten på spåret och misstänker att det finns ett samband mellan Daisuke och Dark. Satoshi är, trots sin unga ålder, hemlig agent, och arbetar tillsammans med polisen för att gripa Dark. Satoshi har ett liknande problem som Daisuke, och han förvandlas till Krad - Darks motsats och dödsfiende.
Dark har samma problem som Daisuke. När han träffar sin kärlek, Riku Harada (Risas tvillingsyster), förvandlas han till Daisuke. Det är med andra ord upplagt för en äventyrs- och kärlekshistoria med många komplikationer.

(Källa: Wikipedia)



DN-Angel volym 1


DN Angel är en historia för alla som älskar romantiska och vackra berättelser med lite action som håller dramat igång. Jag fastnade för de vackra bilderna i serien (typiskt mig) och tycker även att storyn är helt okej. Jag har fyra böcker men har läst fler, dock inte alla.
För er som hellre tittar på anime än läser manga så finns det 26 avsnitt av DN Angel att gotta sig i. Hela serien finns att köpa här (Discshop.se) för endast 119 kr!






Några bilder ur första volymen

KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
linda - pictures, drawings, me skriver...

sv: tack snälla du!

Datum: 2010-05-21 Tid: 00:15:58
URL: http://lindaaaa.blogg.se/
Wararat skriver...

svar. På en thai/kina affär ! :) Det finns ''ganska många'' i gbg. Eller ja... bara några st.. :D

Datum: 2010-05-21 Tid: 21:56:26
URL: http://noxea.blogg.se/
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback