DAGENS SKISS X3


Idag blir det tre skisser och i miniatyr. Vill ju att de ska vara rätt stora men det blir så fult om jag lägger upp dem i full storlek då. Lite perfektionist.

Första och andra bilden är, som ni säkert ser, skisser av en och samma figur. Den tredje tog jag med bara för att jag tycker den liknar den första figuren lite och tyckte att det kunde vara praktiskt att lägga upp alla bilderna på en och samma gång.

Bilderna är ca 3 år gamla. Har tagit bort lite plotter för att de ska bli tydligare, men annars brukar mina skisser inte bli mycket plottrigare än såhär. Är det ett enkelt motiv så brukar jag veta ganska direkt hur jag vill att det ska se ut.

Den sista figurens ben är jävligt skevt, men annars är jag rätt nöjd med bilderna. Lovar att visa upp några av mina allra fulaste bilder en dag. Jävligt pinsamma teckningar, men när jag ser på de där allra äldsta bilderna så förstår jag ju samtidigt att jag blivit mycket bättre. Övning ger faktiskt färdighet!

KOMMENTARER TILL INLÄGGET:
Wararat skriver...

Tack så mycket! :)

Du ritar otroligt fin, helt seriös.. avvis (a)

Datum: 2010-04-21 Tid: 23:21:17
URL: http://noxea.blogg.se/
Mari skriver...

Sv: Ja, USBminne är också otroligt bra. ^^ Det är ju också smidigt och det går relativt fort att lägga över animen/filmen/serien etc. :)

Datum: 2010-04-22 Tid: 00:09:59
URL: http://coventina.blogg.se/
FOTOGRAF JENNY VENNBERG skriver...

Gillar din blogg, väldigt lärorik :)

Datum: 2010-04-22 Tid: 18:19:06
URL: http://www.jpic.se/
tilda skriver...

Vad fint du tecknar. :D Den första karaktären liknar Chichiri i Fushigi Yuugi lite! 8D

Datum: 2010-04-24 Tid: 23:12:02
URL: http://tildaspopcorn.blogg.se/
KOMMENTERA:
NAMN/ALIAS:
KOM IHÅG MIG!

MAIL (publiceras ej):


BLOGG/HEMSIDA:


KOMMENTAR:
(Spam och reklam raderas omgående)

Trackback